29 мар 2019

Olacak O Kadar (Recep Tayyip Erdoğan-Davos)

1:13
16 КОММЕНТАРИЕВ
Mamed Saadat
Mamed Saadat
One minet
Hamza Elmira Abdullaevi
Hamza Elmira Abdullaevi
Agar Erdogana izin verilseydi , Vallahi ondan chok dogardi onlari.
Радихан Саралидзе
Erdogan Ahiskali olsaydi Butun summittekiler gotunu operdi )))))
Raya Rajabova
Raya Rajabova
halol olsun sana
RustamDilbar Yasin💞Yasimin💞Fatma💞
RustamDilbar Yasin💞Yasimin💞Fatma💞
ahiskali oleydi harkesh vatansiz kalurdi
Радихан Саралидзе
Niye Erdogan nasistmi??
((Zeynep Demir ))
((Zeynep Demir ))
Сахраб Ширинов
Сахраб Ширинов
25 yil once ERDOGAN bashbakan olsaydi AHISKALILAR sahipsiz kalmazdilar shimdi cumhurbashkani INSHAALLAH guzel sheyler bekleriz
Nigmat Akbarov
Nigmat Akbarov
Это не Эрдоган
Рейхан Ламаева
Рейхан Ламаева
her zaman kibi bosh laflar!!! 72 yil bekledilet dedelerimiz! bosh laflar soyliyorlar ama yapmiyorlar! hengi dediklerini bizim ichin yaptilar??? bi vatandashlik vermiyorlar!
Кадим Анваров
Кадим Анваров
супер
Альберт Шарафутдинов
Альберт Шарафутдинов
Во турки зажигают
мамед махатдинов
мамед махатдинов
amk
fırıddın ılyazov
fırıddın ılyazov
biza zaten tukiyada prablemiz 1 tana oranin vatandaslugini almax basxa hec birsey prablemi yoxdur isdar turkiya desin isdar demasin biz 1axisxali osmanni turk olarax yasiyerux yasiyacavux butun dunyada biliyer ki bir az millat olarax turkdullar turkiyada na diyallar desinnar.
Али Аллахверанов
Али Аллахверанов
Sız türk yox kötsiniz. Uzir isteyirem ana ve bacilardan
fırıddın ılyazov
fırıddın ılyazov
siz nasiniz a got veran petuga oxsayirsan ayi kimi sifatin var vatan xayini qarabagin doyusundan qacib getmisan rasiyaya ordaki ermanilara got verirsan a sarafsiz turk olmasa sizinkimi insannari ermanilar cooooxtan dalivi dagitmisdi yasiva yarasir o sozlar turk ne edib sana dalivimi dagidib ayi got ozunsan sarafsiz bagislayin qadin bacilar familyan verandi.

Раскадровка

Olacak O Kadar (Recep Tayyip Erdoğan-Davos)
Видео: Olacak O Kadar (Recep Tayyip Erdoğan-Davos) Видео: Olacak O Kadar (Recep Tayyip Erdoğan-Davos) Видео: Olacak O Kadar (Recep Tayyip Erdoğan-Davos) Видео: Olacak O Kadar (Recep Tayyip Erdoğan-Davos) Видео: Olacak O Kadar (Recep Tayyip Erdoğan-Davos) Видео: Olacak O Kadar (Recep Tayyip Erdoğan-Davos) Видео: Olacak O Kadar (Recep Tayyip Erdoğan-Davos) Видео: Olacak O Kadar (Recep Tayyip Erdoğan-Davos) Видео: Olacak O Kadar (Recep Tayyip Erdoğan-Davos) Видео: Olacak O Kadar (Recep Tayyip Erdoğan-Davos) Видео: Olacak O Kadar (Recep Tayyip Erdoğan-Davos) Видео: Olacak O Kadar (Recep Tayyip Erdoğan-Davos) Видео: Olacak O Kadar (Recep Tayyip Erdoğan-Davos) Видео: Olacak O Kadar (Recep Tayyip Erdoğan-Davos) Видео: Olacak O Kadar (Recep Tayyip Erdoğan-Davos) Видео: Olacak O Kadar (Recep Tayyip Erdoğan-Davos) Видео: Olacak O Kadar (Recep Tayyip Erdoğan-Davos) Видео: Olacak O Kadar (Recep Tayyip Erdoğan-Davos) Видео: Olacak O Kadar (Recep Tayyip Erdoğan-Davos) Видео: Olacak O Kadar (Recep Tayyip Erdoğan-Davos) Видео: Olacak O Kadar (Recep Tayyip Erdoğan-Davos) Видео: Olacak O Kadar (Recep Tayyip Erdoğan-Davos) Видео: Olacak O Kadar (Recep Tayyip Erdoğan-Davos) Видео: Olacak O Kadar (Recep Tayyip Erdoğan-Davos) Видео: Olacak O Kadar (Recep Tayyip Erdoğan-Davos) Видео: Olacak O Kadar (Recep Tayyip Erdoğan-Davos) Видео: Olacak O Kadar (Recep Tayyip Erdoğan-Davos) Видео: Olacak O Kadar (Recep Tayyip Erdoğan-Davos) Видео: Olacak O Kadar (Recep Tayyip Erdoğan-Davos) Видео: Olacak O Kadar (Recep Tayyip Erdoğan-Davos)